Siirry suoraan sisältöön

Qvik-munat

Satamunan Qvik-kananmunat on suunniteltu tukku- ja suurkeittiöpuolen asiakkaille. Kananmuna tarjoaa ammattimaiseen ruoanlaittoon monimuotoisen ja ravintosisällöltään rikkaan tuotteen edullisesti, helposti ja nopeasti.

Qvik-munat on pakattu 90 ja 180 kappaleen suurpakkauksiin ja jaoteltu tuotantotavan sekä painoluokan mukaan. Näin kykenemme vastaamaan jokaisen ammattilaisen tarpeisiin, olipa kyseessä sitten pieniä kananmunia kaipaava grillikioski, isoja kananmunia tarvitseva leipuri, eettisyyttä ja eläinten hyvinvointia arvostava kunta tai luomuun panostava gourmet-ravintola. Kaikkien Qvik-tuotteiden pakkaukset soveltuvat lisäksi kierrätykseen.


Säästöä suurtalouskeittiöihin

Satamunan Qvik-tuoteperheestä löydät myös valmiiksi keitetyt ja kuoritut kananmunat, jotka on pakattu 3 kg (n. 69 munaa) sankoihin. Valmiiksi keitetyt ja kuoritut munat säilyvät avaamattomassa astiassa viileässä 4 viikkoa, kuten kaikki kananmunat.

Erityisen valmistusprosessinsa ansiosta Qvik-muniin ei muodostu hapettumisesta aiheutuvaa mustuvaa keltuaista. Avaat vain kannen ja tuote on heti käyttövalmis! Tuote on ideaali paitsi tarjottavaksi sellaisenaan, myös esim. pitopöytiin halkaistuna ja täytettynä, salaatteihin, siivutettuna valmisleipiin, pinaattikeittoihin, kouluruokaloihin, rouhittuna munamakkaroihin, munavoihin jne.

Satamunan Qvik-munat säästävät työaikaasi: Valitsemalla keitetyt/kuoritut Qvik-munat, voit unohtaa munien keittoon ja kuorintaan kuluvan energian, ikävän ja aikaa vievän sekä kustannuksia luovan työvaiheen, hävikin, kuorijätteen ja ylimääräisen siivouksen!

fi